Al uw verzekeringen onder één dak!

Hypotheken, Woonpakketten, Auto's, Pensioenen en MKB verzekeringen

Een familiebedrijf dat haar cliënten al (bijna) 75 jaar zekerheid biedt, daar mag en kunt u nét dat beetje extra van verwachten. Betrouwbaar, Dichtbij en Waardevol, is de werkwijze die wij hanteren, die past bij deze tijd en aanspreekt bij onze relaties. Wij inventariseren risico’s, maken ze inzichtelijk en beheersbaar, en bieden u een verzekerbare oplossing! Deze werkwijze achten wij noodzakelijk omdat wij een langdurige samenwerking met onze relaties voor ogen hebben.

 

Waarom Albers Assurantie Adviseurs?
• Betrouwbaar
• Dichtbij
• Waardevol
• Oplopende kortingen bij meerdere verzekeringen
• Geen overlapping in de dekking
• Uitgebreide hulpverlening bij schade

Albers Assurantie adviseurs werkt conform de advieswijzer van de Wet op het Financieel Toezicht. Deze advieswijzer is mede op initiatief van onze brancheorganisatie Adfiz vastgesteld. Een exemplaar hiervan kunt u downloaden onder het kopje downloads.

 

De Hypotheek: kwestie van maatwerk.

Wanneer u kiest voor Albers, dan kiest u voor onafhankelijke en professioneel hypotheekadvies door een erkend hypotheekadviseur met veel kennis van de lokale situatie. We adviseren en begeleiden u met deskundig advies en overige diensten op het gebied van hypotheken, verzekeringen, sparen, beleggen en kredieten. Wij treden op als bemiddelaar van financiële producten van een groot aantal banken en verzekeraars. De producten die wij u adviseren kunnen we u ook daadwerkelijk aanbieden.